DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21648821,08%
Malatya
22°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Depremzede Çocuklar Doğanşehir Belediyesi Etkinliği ile eğlendiler!
197 okunma

Depremzede Çocuklar Doğanşehir Belediyesi Etkinliği ile eğlendiler!

ABONE OL
4 Temmuz 2023 02:59
Depremzede Çocuklar Doğanşehir Belediyesi Etkinliği ile eğlendiler!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

– Depremzede Çocuklar Doğanşehir Belediyesi Etkinliği ile eğlendiler
Deprem felaketinin üzerinden 4 ay geçmesine rağmen yaşanılan acılar tazeliğini korurken, Doğanşehir Belediyesi, yaptığı çalışmalar ile depremzedelere kol kanat olmaya devam ediyor.
Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt beraberinde Başkan Yardımcısı ve AK Parti Belediye Meclis üyesi ile Kurban Bayramında Konteynır kent ve Mahalle sakinleri ile bayramlaştı. Belediye Başkanı Durali Zelyurt Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik düzenlenen Nasrettin Hoca ve Palyaço temalı etkinliğe katılıp, hediyeler vererek, çocukların eğlencesine ortak oldu.
Başkan Zelyurt yaptığı konuşmada, “6 Şubat depremlerinde çok ciddi yara alan Doğanşehir’imizde Kurban Bayramını vatandaşlarımızla birlikte mahallelerde ve konteyner kentlerde hep birlikte idrak ediyoruz. Bugün de konteyner kentte kalan vatandaşlarımız, çocuklarımızla birlikteyiz. Düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamadan sağlıklı huzurlu bayramlar geçirmeyi Allah bizlere nasip eder. Depremin ilk anından beri bizlerden desteklerini esirgemeyen Sancaktepe Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.